SALES OFFICE

THE CAPITAL PLAZA CENTER
Sheikh Zayed Street,
II/05 1st Floor
81000 Podgorica, Montenegro


sales@thecapitalplaza.me
+382 20 234 077

Top 5 razloga zašto izabrati kancelariju u The Capital Plazi

By Press TCP 6 months ago
Home  /  Blog  /  Top 5 razloga zašto izabrati kancelariju u The Capital Plazi
The Capital Plaza diplomat tower

The Capital Plaza je inovativni, moderni i multifunkcionalni centar u kojem se nalaze luksuzni stanovi i apartmani, atraktivni kafei i restorani, svjetski poznati butici, biznis hotel i moderno opremljene The Capital Plaza kancelarije. 

Ovaj jedinstveni centar, upečatljivog izgleda, pruža sve sadržaje za ispunjen i kvalitetan privatni i poslovni život. Za sve one koji traže poslovne prostorije na najprestižnijoj lokaciji u Podgorici, dajemo 5 razloga zašto izabrati kancelariju u kompleksu The Capital Plaza: 

  1. Kvalitet i komfor 

Poslovni kompleks The Capital Plaze sastoji se iz dvije kule: diplomatske i poslovne kule. Klijenti imaju mogućnost da izaberu The Capital Plaza kancelarije u Podgorici koje su fleksibilnog uređenja i prilagode ih svojim potrebama. Poslovni prostori The Capital Plaze imaju luksuzne sadržaje i odlikuju ih sve potrebne pogodnosti visokog kvaliteta. Primijenjena tehnološka rješenja čine ovaj poslovni centar drugačijim i prestižnim izborom za poslovni prostor u Podgorici. 

  1. Atraktivna lokacija  

Lokacija The Capital Plaze je najbolji izbor u Podgorici za poslovni prostor u Crnoj Gori. Smještena je u centru svih poslovnih i administrativnih zbivanja, u luksuznom okruženju najnovijeg dijela grada. The Capital Plaza se u potpunosti uklapa u ostatak moderne arhitekture ovog dijela Podgorice. Veoma je podsticajno okruženje za rad s obzirom na to da se u The Capital Plaza centru nalaze brojne regionalne kompanije, predstavništva velikih globalnih kompanija, ambasade i druga predstavništva stranih zemalja. 

  1. Izvanredno upravljanje  

Izvanredno upravljanje i organizacija sadržaja zaštitni su znak ovog poslovnog centra. Cjelokupan objekat ima usluge recepcije 24/7 kao i obezbjeđenje. Profesionalan menadžment brine o svim aspektima The Capital Plaza Podgorica centra čineći ga potpuno efikasnom cjelinom u kojoj svaki djelić besprekorno funkcioniše. 

  1. Raznovrsna ponuda 

Capital Plaza je multifunkcionalni centar i nudi bankarske usluge, usluge iznajmljivanja automobila, perionice, osiguranja, butika, pošte, hotela, kao i Capital fitness centar i wellness centra. 

Mogućnost obavljanja velikog broja aktivnosti na jednom mjestu važna je prednost ovog centra. 

U sklopu The Capital Plaza centra moguće je iznajmiti apartmane koji posjeduju višenamjenske rezidencijalne i poslovne jedinice. Ovaj tip poslovnog objekta je poznat pod nazivom Officetel i izbor je za brojne mlade firme. 

  1. Moderan izgled 

Futuristički izgled The Capital Plaza centra i podjednako atraktivni poslovni prostori ostavljaju snažan utisak. Prostrani poslovni prostori imaju odlično prirodno osvjetljenje koje dopire kroz staklene zidove sa kojih se pruža pogled na urbani dio Podgorice. Prestižna arhitektura ove građevine oslikava savremeni stil života u ovom dijelu Podgorice. Eksterijer i interijer su izgrađeni po svjetskim trendovima, te je inovativan pristup dominantan u arhitekturi poslovne i diplomatske kule. 

Zbog modernog izgleda i sadržaja, The Capital Plaza Podgorica je za kratko vrijeme postala jedan od zaštitnih znakova moderne Podgorice i važan poslovni prostor u Crnoj Gori. 

 

Category:
  Blog
this post was shared 0 times
 000