KOMERCIJALNA ZONA

Komercijalna zona se nalazi na otvorenom dijelu atrijuma na dva nivoa ukupne neto površine 9.184m2. Prizemlje uključuje pješačku zonu koja sadrži široku ponudu modnih marki i aksesoara, prodavnicu kućnog dekora, restorane, poslovnice banaka, specijalizovane radnje i niz radnji sa raznolikom ponudom usluga. Mali trg na prizemlju i nivo -1 su funkcionalni i vizuelno dobro povezani.

Na nivou -1, nalazi se spa centar, fitness centar i dječiji fitness centar, prodavnica organske hrane, restoran, salon ljepote, pošta, salon fitness opreme, hemijska čistiona i dječja igraonica gdje posjetioci mogu povjeriti brigu o svojoj djeci profesionalnim animatorima i uživati u bezbrižnom šoping iskustvu.

Dinamično mjesto za nove generacije i sve one koji uživaju u kupovini, jelu i piću. The Capital Plaza predstavlja šoping i lifestyle destinaciju, idealnu za dobro osmišljen radni ili životni prostor za izdavanje po vašoj želji.

Za sve posjetioce centra dostupan je besplatan parking prvih pola sata, dok se svaki naredni započeti sat naplaćuje 0, 50 €.

Pogledajte mapu komercijalne
zone The Capital Plaza centra

Ul. Šeika Zaida 13, 81000 Podgorica, Crna Gora

+382 20 234 077

office@thecapitalplaza.me

Prijavite se na našu mailing listu, budite informisani o novostima i ponudi.