SALES OFFICE

THE CAPITAL PLAZA CENTER
Sheikh Zayed Street,
II/05 1st Floor
81000 Podgorica, Montenegro


sales@thecapitalplaza.me
+382 20 234 077

KOMERCIJALNA ZONA

Komercijalna zona se nalazi se na jednoj od najatraktivnijih lokacija, u neposrednoj blizini tržnih centara, naselja City Kvart, univerziteta i državnih institucija…

Mali trg na prizemlju i nivo -1 su funkcionalni i vizuelno dobro povezani. Tokom ljeta trg postaje mjesto okupljanja velikog broja domaćih
i inostranih turista. Muzički koncerti pod otvorenim nebom, modne revije i kulturni događaji, prepuni restorana koji nude lokalne i internacionalne kulinarske specijalitete, doprinose da The Capital Plaza postane jedno od centralnih mjesta svih događanja u glavnom gradu.

The Capital Plaza pored jedinstvenog iskustva šopinga, gastronomskog užitka i razonode, svim stanovnicima i posjetiocima ovog dijela grada donosi rešenje parkinga. Centar raspolaže sa 230 parking mjesta za posjetioce. Svako parking mjesto ima led indikaciju zauzetosti parking mjesta (zeleno – slobodno, crveno – zauzeto ). Posebno su obilježana mjesta za lica sa invaliditetom. Za sve posjetioce centra dostupan je besplatan parking prvih pola sata, dok se svaki naredni započeti sat naplaćuje 0, 50 €. Potpuno automatizovan sistem naplate parkinga. Dva panoramska lifta direktno su povezani sa nivoima -1 i 0.

Komercijalna zona se nalazi na otvorenom dijelu atrijuma na dva nivoa ukupne neto površine 9.184m2. Prizemlje uključuje pješačku zonu koja sadrži široku ponudu modnih marki i aksesoara, prodavnicu kućnog dekora, restorane, poslovnice banaka, specijalizovane radnje i niz radnji sa raznolikom ponudom usluga.

Na nivou -1, nalazi se spa centar, fitness centar i dječiji fitness centar, prodavnica organske hrane, restoran, salon ljepote, pošta, salon fitness opreme, hemijska čistiona i dječja igraonica gdje posjetioci mogu povjeriti brigu o svojoj djeci profesionalnim animatorima i uživati u bezbrižnom šoping iskustvu.

Dinamično mjesto za nove generacije i sve one koji uživaju u kupovini, jelu i piću. The Capital Plaza predstavlja šoping i lifestyle destinaciju, idealnu za dobro osmišljen radni ili životni prostor za izdavanje po vašoj želji.

Pogledajte mapu komercijalne
zone The Capital Plaza centra

Ul. Šeika Zaida 13, 81000 Podgorica, Crna Gora

+382 20 234 077

office@thecapitalplaza.me

Prijavite se na našu mailing listu, budite informisani o novostima i ponudi.