SALES OFFICE

THE CAPITAL PLAZA CENTER
Sheikh Zayed Street,
II/05 1st Floor
81000 Podgorica, Montenegro


sales@thecapitalplaza.me
+382 20 234 077

POSLOVNI PROSTORI ZA IZDAVANJE – DIPLOMATSKA KULA

Poslovni prostori za izdavanje u Diplomatskoj kuli predstavljaju najtraženije poslovne lokacije u Podgorici. Davanje kancelarijskog prostora pod zakup nudi klijentima mogućnost da prilagode veličinu prostora svojim potrebama, zahtjevima i prirodi svog posla, pružajući im udobnu i prijatnu atmosferu za rad. Ova desetospratnica sa koje se pruža spektakularan pogled na cijeli grad dom je velikom broju ambasada, kompanija iz domena finansija, inženjeringa, tehnologije, Vladinog i medjunarodnog sektora. Diplomatska kula je smještena u srcu glavne poslovne zone Podgorice. Panoramski prozori i vrata su napravljeni od visokokvalitetnog stakla i bogate unutrašnji prostor prirodnom svjetlošću. Strukturna staklena fasada omogućava visok stepen energetske efikasnosti.

Lobi Diplomatske kule uključuje recepciju i obezbjeđenje dvadeset četiri (24) časa, sedam (7) dana sedmično. Pored pomenutog, na ulazu u lobi je instaliran detektor za metal, kao i X-ray uređaj za skeniranje ličnih stvari svih stanara i posjetilaca, što je pozicioniralo objekat The Capital Plaza centar među najbolje obezbijeđene objekte u zemlji.

Poslovni prostori za izdavanje – Karakteristike

  • Diplomatska kula ima 10 spratova i proteže se na više od 9.000 m2, svojom lokacijom predstavlja kombinaciju efikasnosti i prestiža
  • Završeni enterijerski radovi u svim kancelarijama kao i u zajedničkim prostorijama
  • Veličine prostora za izdavanje kreću se od 50m2 do 1000m2
  • Impresivan dvostruki hol / Impresivan dvospratni lobi Diplomatske kule uključuje recepciju i obezbjeđenje 24 časa, 7 dana nedjeljno
  • Pored pomenutog, na ulazu u lobi je instaliran detektor za metal, kao i X-ray uređaj za skeniranje ličnih stvari svih zakupaca i posjetilaca, što je pozicioniralo The Capital Plaza centar među najbolje obezbijeđene objekte u zemlji.
  • Recepcija, brzi liftovi, protiv-požarni sistemi, kontrola pristupa, obezbjeđenje, nadzor, sistem upravljanja i centralizovana klimatizacija čine Vašu kancelariju u objektu The Capital Plaza idealnim mjestom za rad.

Poslovni prostori za izdavanje

Ul. Šeika Zaida 13, 81000 Podgorica, Crna Gora

+382 20 234 077

sales@thecapitalplaza.me

Prijavite se na našu mailing listu, budite informisani o novostima i ponudi.