SALES OFFICE

THE CAPITAL PLAZA CENTER
Sheikh Zayed Street,
II/05 1st Floor
81000 Podgorica, Montenegro


sales@thecapitalplaza.me
+382 20 234 077

THE CAPITAL PLAZA – OTKRIJTE NOVI CENTAR ATRAKCIJE

Dobro došli u komercijalno, rezidencijalno i društveno srce Podgorice, mjesto koje objedinjava kvalitet, ekskluzivnost i stil: The Capital Plaza. Moderan, atraktivno projektovan i jedinstven, ovaj multifunkcionalni kompleks zadovoljava sve potrebe profesionalnog i porodičnog života. To je budućnost arhitekture, autonomni univerzum, tehnički najsavršeniji objekat, koji je Crna Gora ikada imala. To je mjesto u Podgorici, gdje se poslovne djelatnosti, kulture i nacije mogu zaista povezati, komunicirati i sarađivati. Ovaj energetski efikasni, ultra moderni građevinski kompleks sadrži luksuzne stanove, kafiće, prefinjene restorane, ekskluzivne butike, podzemni parking, najsavremeniji sistem upravljanja objektom, bezbjednosne sisteme i sisteme informacione tehnologije (IT), kao i mnoge druge sadržaje. Kancelarijski prostori za iznajmljivanje, svih oblika i veličina, smješteni su unutar objekta The Capital Plaza. Između njih se nalazi poslovni hotel – CUE Podgorica sa sopstvenim lounge barom. Sve ove karakteristike zajedno čine objekat The Capital Plaza posebnim i jedinstvenim mjestom, središtem ozbiljnog biznisa i privilegovanog životnog stila u Podgorici, u Crnoj Gori i na Balkanu.

The Capital Plaza je dobitnik Sertifikata poslovne izvrsnosti 2019 od strane kompanije Solvent Rating koji je pokazatelj finansijske stabilnosti i kvaliteta rada kompanija na određenom tržištu. Sertifikat poslovne izvrsnosti se izračunava na osnovu 18 parametara uspiješnosti i likvidnosti (finansijski izveštaj), statusa solventnosti preduzeća, blokada računa i suđenja. Nosici sertifikata poslovne izvrsnosti se nalaze u najužem miljeu od 2% najuspješnijih firmi u Crnoj Gori.

PODGORICA – CRNA GORA

OD LJEPOTE DO POTENCIJALA

Prema izvještaju Svjetske banke iz 2013. godine, Crna Gora ima “divan pejzaž i ogroman potencijal za ekonomski rast”. Ekonomija države je utrostručena od 2003. godine. U izvještaju se dalje kaže da “Crna Gora ima najviši prihod po glavi stanovnika u poređenju sa Albanijom, Bosnom i Hercegovinom, Kosovom, Makedonijom i Srbijom”.

Crna Gora je na prvom mjestu Top 5 svjetskih destinacija u kojima treba kupiti kuću u 2017. godini – smatraju eksperti renomirane izložbe nekretnina „Luksuzni sajam nekretnina” (Luxury Property Show) i luksuznog britanskog onlajn časopisa Rezident (The Resident). Crna Gora ima najbrže rastuću turističku industriju na svijetu prema posljednjem izvještaju (kraj 2016. godine) Svjetskog savjeta za turizam i putovanja (WTTC). A Podgorica je „prva stanica na putu do otkrića blaga Crne Gore“, grad na listi od 15 predloženih na svijetu koji se mora posjetiti i do kog lete i niskobudžetne kompanije – smatra britanski The Telegraph u tekstu od 21. februara 2017. godine.

MJESTO ZA RAD


THE CAPITAL PLAZA – POSLOVNA ZONA

SPREMNI ZA USPJEH

THE CAPITAL PLAZA – POSLOVNA ZONA

Poslovna adresa objekta The Capital Plaza je vrijedna referenca koja govori mnogo o klijentima i poslovnim partnerima. Kancelarijski prostori za izdavanje, različitih veličina i struktura, smješteni su u dvije poslovne kule, između kojih se nalazi poslovni hotel pod nazivom CUE  Podgorica, koji je savršeno prilagođen potrebama sastanaka i konferencija. Komercijalna zona objekta The Capital Plaza, smještena na nivoima 0 i -1, pruža posjetiocima bogat izbor za šoping, užitak i zabavu. Vaša odluka da izaberete da Vam kancelarije budu u The Capital Plaza centru startna je višestruka prednost u odnosu na vašu konkurenciju.

MJESTO ZA KUPOVINU, UŽITAK I ZABAVU

THE CAPITAL PLAZA – KOMERCIJALNA ZONA

Objekat The Capital Plaza sadrži komercijalnu zonu (sa prostorima za izdavanje), koja se brzo oblikuje kao logičan nastavak obližnjeg Bulevara Džordža Vašingtona, glavne šoping ulice visoke klase u Podgorici. Čvorište koje vrvi od života, puno atraktivnih poslovnih ljudi, komercijalna zona objekta The Capital Plaza je mjesto gdje možete ležerno šetati među poznatim modnim buticima, kafićima i restoranima. Prizemlje objekta The Capital Plaza karakteriše luksuzna pješačka zona, koja obuhvata butike odjeće poznatih dizajnera, restorane, banku, prodavnicu kućnog dekora, salon rasvjete, vinariju i osiguravajuće društvo.


Na nivou -1, nalazi se spa centar, fitness centar i dječiji fitness centar, prodavnica organske hrane, restoran, salon ljepote, pošta, salon fitness opreme, hemijska čistiona i dječja igraonica gdje posjetioci mogu povjeriti brigu o svojoj djeci profesionalnim animatorima i uživati u bezbrižnom šoping iskustvu. Objekat je opremljen pametnim sistemom za upravljanje garažom, koji svima olakšava pronalaženje parking mjesta na lagodan način na nivou -2 u svakom trenutku.

KOMERCIJALNA ZONA – MNOGO RAZLOGA ZA SJAJNO ISKUSTVO

NIVO 0:
DHL • ELIT RESTORAN & BAR • PADUEMA VINARIJA •  MURANO EMPORIO • BRITISH MOTORS MONTENEGRO • CUE PODGORICA • AVIS RENT A CAR • UNIQA OSIGURANJE •  ADRIATIC BANKA • MULTICOM • NLB BANKA • REMAX • SEAT BOUTIQUE CONCEPT • ADORE CHOCOLAT • ENRICO MARINELLI • ZEPTER

NIVO -1:
DJEČIJE IGRALIŠTE • THE CAPITAL FITNESS • SMART GYM • BANYA WELLNESS & SPA • BO&NELLA GREEN BAZAAR • TECHNOGYM • POLAR CLEAN • POŠTA CRNE GORE • BEAUTY FOR YOU

“Rad i život u Capital Plaza centru za mene predstavlja najveću udobnost u kombinaciji sa modernim životnim stilom. Ovaj kompleks nudi sve usluge koje tražimo moji poslovni gosti i ja, gostoljubivost, gastronomiju, zdravlje (teretanu i spa), kao i maloprodaju na najvišem nivou”.

Gospodin Christoph Schoen, Izvršni direktor, Addiko Banka Crna Gora

“Kompanija British Motors Montenegro je osnovana 2017. i od samog početka smo zakupci The Capital Plaza centra u Podgorici. Od starta je naša saradnja sa menadžmentom centra The Capital Plaza na izuzetno profesionalnom nivou. Kompletan menadžment je dostupan za zve zahjeve i svi sitni problemi su otklonjeni u najkraćem roku, a promocija naših brendova kroz njihov sisitem komunikacije je fantastična.”

Gospodin Žarko Kostić, Izvršni direktor, British Motors Montenegro

“Prva i jedina poslovnica CKB privatnog bankstva u Crnoj Gori posluje u The Capital Plaza centru gotovo tri godine. Imamo vrlo pozitivno iskustvo, ljubaznost i podršku svih zaposlenih u The Capital Plaza centru. Bila je prava odluka na obostrano zadovoljstvo da moderni koncept, kvalitet i uslugu najvećeg nivoa pružamo u ovom premium ambijentu.”

Gospodin Radomir Rudanović, Direktor poslovnice, Privatno bankarstvo i investicioni servisi, CKB
GOTOVO SVE NA JEDNOM MJESTU

AT A GLANCE

Vrhunska arhitektura
Dominantno obilježje moderne Podgorice
Najbolji izbor kancelarijskih, rezidencijalnih, maloprodajnih i rekreativnih prostora
Smješten u srcu Podgorice
15 minuta udaljenosti od aerodroma
820 pojedinačnih parking mjesta
Prvi Hard Rock Café u regionu

Ul. Šeika Zaida 13, 81000 Podgorica, Crna Gora

+382 20 234 077

office@thecapitalplaza.me

Prijavite se na našu mailing listu, budite informisani o novostima i ponudi.